luni, 30 noiembrie 2009

NEWSLETTER TRANSMUTATIONAL DECEMBRIE 2009

Newsletter Transmutation Decembrie 2009

Copyright : Sandra Ingerman Traducere romaneasca : Aurel Mocanu

Acum 2 ani , sotul meu Woods si cu mine am fost interviewati pentru un film numit „ The Invocation „ ( „Invocatia „ ). Un regizor de film din Los Angeles e hotarat sa se puna in serviciul planetei prin facerea de filme care eleveaza constiinta .



Pentru „The Invocation” , el a calatorit in jurul lumii luand interviuri leaderilor politici si religiosi , invatatorilor spirituali si altor oameni pe care i-a intalnit in aceste calatorii . El a interviewat oameni de toate rasele si varstele .

In interviuri , ei ii intrebau pe oameni cum se simt la gandul ca au o relatie personala cu Dumnezeu , Divinitatea , Unitatea , iar aceasta relatie poate crea pace pe planeta . Emmanuel , regizorul, a facut o treaba extraordinara , si cred ca filmul e minunat si ca are un mesaj puternic .



Sharon Stone nareaza acest film . Filmul a fost acceptat la Festivalul de Film Santa Fe , care va avea loc in prima saptamana din decembrie . Probabil ca filmul va fi acceptat si la alte cateva festivaluri internationale de film .



Pentru cei dintre voi care locuiti in zona Santa Fe , New Mexico , daca doriti sa il vedeti cu ocazia vizionarii din prima saptamana de decembrie , intrati pe www.santafefilmfestival.com.

Stiu ca regizorul era nelinistit la gandul ca daca filmul e vizionat atat de tarziu , s-ar putea ca mesajul sau sa fie deja invechit. Dar eu cred ca momentul e perfect si ca oamenii sunt acum pregatiti sa auda mesajul filmului .



Mereu mai multi si mai multi oameni isi schimba constiinta catre importanta muncii spirituale pentru a crea schimbare , lucru asupra caruia se focalizeaza si Newsletterul Transmutational .



In Noiembrie , sotul meu Woods si cu mine am predat primul nostru workshop intitulat Working in Community to Thrive in Changing Times ( Lucrand in comunitati pentru a inflori in vremuri de schimbare ) . Stiu ca multi dintre voi ati fost interesati de acest workshop dar nu ati putut calatori de aceasta data in Santa Fe .

Asa ca doresc sa va vorbesc despre cateva din practicile pe care le-am impartasit acolo , pe care sa le puteti folosi de-a lungul iernii .

Viata ne chiama pe toti sa ne alimentam din potentialul nostru divin si sa ne experimentam pe noi insine ca si parti ale tesaturii vietii, iar nu separati de aceasta . E deasemeni timpul ca in comunitatea globala sa stam puternic impreuna . Viitorul planetei noastre depinde de aceasta , intrucat noi creem lumea in care traim . Si , dupa cum ati citit in scrierile mele anterioare , eu simt in fiecare celula a fiintei mele ca , daca ne adunam energiile impreuna ca si comunitate globala , toata schimbarea e pozitiva . Si cu cat sunt mai multi oamenii care lucreaza impreuna spiritual , schimbarea se multiplica exponential . Dar in primul rand , trebuie sa ne conectam la - si sa traim in-acest camp unificat de Unitate . Trebuie sa ne mutam dintr-un model „eu” intr-un model”noi”.



Lucrarea „Leac Pentru Pamant” incorporeaza elementele folosirii intentiei , uniunii , armoniei . iubirii , concentrarii, focalizarii si imaginatiei pentru a crea impreuna toate posibilitatile .

Florence Shinn ne invata la inceputul anilor 1900 : „ Creatia vine prin noi , nu la noi ” .

Krishnamurti, marele intelept al Indiei de Rasarit , a scris : „Avem o toba ; ea da un ton. Atunci cand pielea este intinsa bine , la tensiunea potrivita si o lovesti, ea da inapoi tonul potrivit , pe care il puteti recunoaste . Toba e goala , si potrivit tensionata , este la fel cum si mintea va poate fi . Atunci cand aveti atentia potrivita si puneti intrebarea potrivita , va da raspunsul potrivit . Raspunsul poate fi in termenii cuvantului , recognoscibilului ; dar ceea ce vine din gol este cu siguranta creatie . Lucrul creat din cunoastere este mecanic , dar lucrul care vine din gol, din necunoscut , acela este starea creatiei ” .

Este atat de important sa intelegem faptul ca a crea are loc dintr-un punct de nemiscare . Trebuie sa gasim o practica meditativa care ne poate aduce in acel loc .

Iarna este o perioada minunata si de ajutor in a merge in interior si a gasi acolo nemiscarea care ni se reflecta prin nemiscarea pamantului din care erupe creatia la vremea primaverii .

In newsletterul transmutational din August 2009 v-am impartasit un mod de a lucra cu elementele pentru a experimenta ce chemare are sufletul vostru . Puteti folosi acelasi exercitiu pentru a va conecta iar cu elementele in vederea gasirii unui loc al nemiscarii . Iata ce am scris in August :

A lucra cu elementele din natura e o modalitate minunata de a ne misca in ceea ce indigenii numesc ascultare adanca. Natura ne poate misca intr-o stare de transa in care mintea noastra rationala tace si putem sa ascultam de sfatul profund care se ridica din interior . In aceasta luna incercati sa lucrati cu un element pentru a gasi nemiscarea interioara din care se naste creatia .A sta langa o apa curgatoare cum ar fi un rau , un paraias sau o cascada va poate transporta departe de cele obisnuite , dand voie intelepciunii voastre interioare sa iasa la suprafata .. A privi la valurile oceanului creeaza o stare de deschidere astfel incat puteti auzi mesajele sufletului vostru .

A gasi un loc pe pamant din care sa puteti privi in departari poate sa va indeparteze de gandurile voastre zilnice si sa permita ghidarii interioare sa fie auzita .

A sta in briza sau vantul verii – si a asculta doar-in timp ce lasati gandurile obisnuite sa zboare departe si sa fie inlocuite de vocea voastra interioara poate sa va aduca ghidare chiar acum .

A face un foc de tabara si a privi indelung in foc e un mod vechi de a intra intr-o transa profunda in care propriul vostru spirit va poate umple de ghidarea necesara pentru a va gasi urmatorii pasi de facut in viata . Sau, privirea flacarii unei lumanari poate sa faca acelasi lucru .

Mi-ar place sa va sugerez deasemeni sa recititi Newsletterul Transmutational Martie 2009 si cel din Aprilie 2009 , in care am scris despre importanta lucrului cu principiile abandonarii in fata unei puteri mai mari si a eliberarii celor de care trebuie sa ne eliberam .

Puteti continua sa lucrati cu afirmatii precum : „ Imi pun viata in mainile spiritului/divinitatii si cer sa mi se arate urmatorul pas pe care trebuie sa il fac ” .

Puteti sa lucrati si cu eliberarea unei poveri , a unei dureri sau a unui blocaj , catre divinitatea interioara .

De-a lungul anului am lucrat cu alinierea gandurilor si cuvintelor noastre la telurile pe care dorim sa le atingem in vietile noastre si pentru planeta . Asta deoarece cuvintele si gandurile noastre sunt energiile spirituale invizibile, din interior , care creeaza lumea in care traim .

Poate fi dificil pentru unii dintre noi sa continuam practica alinierii gandurilor si cuvintelor noastre astfel incat trenul gandurilor noastre sa ne duca acolo unde vrem sa ajungem . Dar daca nu facem aceasta nu vom vedea schimbarile la care visam . Intrucat visul se manifesta din gandurile si cuvintele ce sunt in interiorul nostru .



Aici este situatia cand a stabili o intentie si a folosi concentrarea si focalizarea sunt aspecte esentiale pentru a mentine starea de constiinta de care este nevoie .



Puteti pune o pietricica in buzunar si de-a lungul zilei , de fiecare data cand simtiti pietricica sa va intrebati : „ Ce gandesc eu acum ?” . Si , daca e necesar , sa schimbati orice ganduri trebuie schimbate .



Un alt aspect cu care trebuie lucrat si asupra caruia trebuie sa va focalizati este cel in care dam recunoastere durerilor, tradarilor si dezamagirilor din trecutul nostru . Sa onoram ceea ce s-a intamplat in viata noastra si totusi sa dorim si sa eliberam trecutul , astfel incat acesta sa nu ne mai impovareze si sa nu ne mai opreasca de la a ne misca inainte si de la acrea o lume noua pentru noi insine si pentru tot ce e viu .

Personal, eu lucrez cu acestea imaginandu-ma ca pictez cu vopsea alba peste scenele si conversatiile pe care le-am tot repetat in gand si care ma leaga de trecut . Continuand sa vopsesc in alb aceste scene si conversatii , dupa o vreme observ ca ele nu mai au energie si nu ma mai tin legata de trecutul care nu a fost in regula din viata mea , eliberandu-ma pentru a fauri noi vise .



Si , parte a acestei practici este a binecuvinta pe toate persoanele de care m-am simtit tradata , dezamagita sau maniata . Aceasta nu inseamna ca rationalizez comportamentul lor . Ci inseamna ca recunosc ca ei au fost invatatori pentru mine si ca le dau recunoastere ca fiinte divine ce joaca un rol in viata mea si a acestei planete .Aceasta implica si a va binecuvinta si ierta propria persoana atunci cand simtiti ca nu v-ati comportat corect cu altii .



A duce o viata cu onoare si respect inseamna sa binecuvintati ce iubiti si toate cele pentru care sunteti recunoscatori . Mai inseamna si sa va binecuvintati provocarile , care va aduc cresterea si evolutia care v-au adus unde sunteti .

Pentru a adauga la acestea , continuati sa va plimbati in adorare si in minunare in fata a toata frumusetea pe care viata v-o ofera , si apoi veti simti frumusete si bucurie peste tot in jurul vostru .

Acestea sunt practici pe care sa le folositi in lunile de iarna .

Pentru a crea pe deplin energia exponentiala trebuie sa ne conectam cu campul unificat de energie al comunitatii noastre globale .

Pentru sarbatorirea solstitiului de iarna pe 21 decembrie , haideti sa proiectam asupra intregii noastre comunitati globale si aupra tuturor fiintelor vii de pe pamant sanatate perfecta , bucurie , abundenta , armonie, egalitate ,pace ,lumina si iubire . Pentru ca toate fiintele umane proiecteaza , iar lumea intotdeauna va proiecta inapoi catre noi ceea ce proiectam noi .

Sa inlocuim proiectiile negative cu proiectii pozitive pentru comunitatea noastra globala si pentru tot ce e viu pe pamant . Focalizati-va si concentrati-va cu adevarat la aceasta de-a lungul zilei .

Amintiti-va ca universul se va ridica la nivelul nostru de implicare . Cu cat putem, ca si comunitate globala, sa simtim mai multa bucurie pentru posibilitatile nelimitate pe care le putem crea impreuna , cu atat mai mult universul lucreaza in parteneriat cu noi pentru a ne alimenta visele .

Sa facem o practica zilnica atat din focalizarea asupra proiectiilor noastre pozitive , cat si din a simti o mare bucurie pentru tot ceea ce putem crea impreuna .

Vreau sa subliniez pentru cititorii Newsletterului Transmutational din emisfera sudica faptul ca stiu ca acolo se sarbatoreste vara . Si acesta e deasemeni un moment foarte bun pentru a pune in practica tot ceea ce am scris despre aceasta luna .



In aceasta luna avem de doua ori luna plina . In acest an , avem o rara Luna Albastra pe 31 decembrie . Aceasta poarta promisiunea unei rare alinieri lunare si de calendar pentru inceputul acestei noi decade .



In aceasta luna avem doua oportunitati de a de impreuna luminile pentru a continua sa hranim, sustinem si tesem reteaua de lumina .

Multi dintre noi , cei ce practicam lucrarea spirituala , tindem sa ne expandam, uitand ca trebuie deasemeni sa ne inradacinam lumina spirituala in pamant si in noi insine . Copacii sunt mari invatatori pentru aceasta . Asta deoarece ramurile se conecteaza cu cerul , iar radacinile merg adanc in pamant . Trunchiul copacului e o punte intre puterea cerului si cea a pamantului .



Pe cand ne vom aduna impreuna cu ocazia Lunei Pline din 2 decembrie si din 31 decembrie , sa ne concentram cu adevarat asupra creerii unor radacini adanci , pline cu lumina spirituala , in interiorul pamantului . SI sa ne conectam radacinile unii cu alti .SI sa simtim cum lumina noastra iese in lume prin ramurile noastre . Sa mergem in fiecare zi stralucindu-ne propria lumina spirituala , precum fac copacii . Deoarece , prin inimile si prezenta noastra in lume , noi suntem puntea dintre pamant si cer .

Si sa continuam si in aceasta luna vindecarea noastra prin proiectarea luminii divine in cercul nostru , asa cum e scris la pagina Creating A Human Web of Light a acestui website .



Timpul pare sa se miste atat de repede . Mi se pare uimitor ca am ajuns la finalul inca unui an . Sa ne unim inimile in iubire pentru a da recunoastere , a onora si a darui o mare recunostinta axelora care ajuta donand din timpul si energia lor pentru a face disponibil Newsletterul Transmutational cititorilor din lumea larga .

Sa multumim si sa-i trimitem cele mai bune urari lui Bob Edgar , care e webmaster-ul site-ului www.shamanicvisions.com si Sylviei Edwards care e webmaster pentru www.sandraingerman.com.

Multe binecuvantari catre : Eva Ruprechtsberger , care coordoneaza toti traducatorii . Waltraud Hofer-Pichler , care a instalat linkurile spre traduceri .Lena Anderheim , care traduce Newsletterul Transmutational in Suedeza Nello Ceccon , pentru traducerea in Italiana . Ines Fermosa , pentru traducerea in Spaniola .Zora Fresnova , pentru traducerea in Slovaca . Annie Idrissi , pentru traducerea in Franceza .Aurel Mocanu , pentru traducerea in Romana .Claudia Felix Rodrigues , pentru traducerea in Portugheza . Eva Ruprechtsberger , pentru traducerea in Germana .

E atat de multa munca pentru traducerea atat de multor cuvinte . Va multumesc si fie ca binecuvantarile generozitatii voastre sa fie multiplicate de multe ori , pentru a aduce pace , iubire , bucurie si abundenta in vietile fiecaruia dintre voi .

Si multe binecuvantari voua , celor din comunitatea noastra globala , care lucrati pentru tot ce e viu . Cu adevarat suntem nelimitati in tot ceea ce putem reusi impreuna in iubirea pentru planeta si pentru tot ce e viu .



Voiam sa va anunt si ca noua mea carte How to Thrive in Changing Times: Simple Tools to Create True Health, Wealth, Peace, and Joy for Yourself and the Earth va fi disponibila incepand din 1 ianuarie 2010 . Cartea e publicata de Weiser si poate fi comandata de la librariile locale si de pe www.amazon.com .

Va rog sa va alaturati mie in a da un bun venit la nasterea in lume a acestei carti care include toate invataturile cu care lucram impreuna .

Traducerea germana va fi publicata de Arkana si va fi disponibila deasemeni in aceasta iarna .

Binecuvantari pentru un solstitiu de vara plin de bucurie catre voi , cei din emisfera de sud , si pentru un solstitiu de iarna plin de bucurie catre cei din emisfera de nord .

Iar luna viitoare vom sarbatori inceputul unei noi decade cu posibilitati nelimitate pentru noi toti !

Niciun comentariu: