luni, 30 noiembrie 2009

NEWSLETTER TRANSMUTATIONAL DECEMBRIE 2009

Newsletter Transmutation Decembrie 2009

Copyright : Sandra Ingerman Traducere romaneasca : Aurel Mocanu

Acum 2 ani , sotul meu Woods si cu mine am fost interviewati pentru un film numit „ The Invocation „ ( „Invocatia „ ). Un regizor de film din Los Angeles e hotarat sa se puna in serviciul planetei prin facerea de filme care eleveaza constiinta .Pentru „The Invocation” , el a calatorit in jurul lumii luand interviuri leaderilor politici si religiosi , invatatorilor spirituali si altor oameni pe care i-a intalnit in aceste calatorii . El a interviewat oameni de toate rasele si varstele .

In interviuri , ei ii intrebau pe oameni cum se simt la gandul ca au o relatie personala cu Dumnezeu , Divinitatea , Unitatea , iar aceasta relatie poate crea pace pe planeta . Emmanuel , regizorul, a facut o treaba extraordinara , si cred ca filmul e minunat si ca are un mesaj puternic .Sharon Stone nareaza acest film . Filmul a fost acceptat la Festivalul de Film Santa Fe , care va avea loc in prima saptamana din decembrie . Probabil ca filmul va fi acceptat si la alte cateva festivaluri internationale de film .Pentru cei dintre voi care locuiti in zona Santa Fe , New Mexico , daca doriti sa il vedeti cu ocazia vizionarii din prima saptamana de decembrie , intrati pe www.santafefilmfestival.com.

Stiu ca regizorul era nelinistit la gandul ca daca filmul e vizionat atat de tarziu , s-ar putea ca mesajul sau sa fie deja invechit. Dar eu cred ca momentul e perfect si ca oamenii sunt acum pregatiti sa auda mesajul filmului .Mereu mai multi si mai multi oameni isi schimba constiinta catre importanta muncii spirituale pentru a crea schimbare , lucru asupra caruia se focalizeaza si Newsletterul Transmutational .In Noiembrie , sotul meu Woods si cu mine am predat primul nostru workshop intitulat Working in Community to Thrive in Changing Times ( Lucrand in comunitati pentru a inflori in vremuri de schimbare ) . Stiu ca multi dintre voi ati fost interesati de acest workshop dar nu ati putut calatori de aceasta data in Santa Fe .

Asa ca doresc sa va vorbesc despre cateva din practicile pe care le-am impartasit acolo , pe care sa le puteti folosi de-a lungul iernii .

Viata ne chiama pe toti sa ne alimentam din potentialul nostru divin si sa ne experimentam pe noi insine ca si parti ale tesaturii vietii, iar nu separati de aceasta . E deasemeni timpul ca in comunitatea globala sa stam puternic impreuna . Viitorul planetei noastre depinde de aceasta , intrucat noi creem lumea in care traim . Si , dupa cum ati citit in scrierile mele anterioare , eu simt in fiecare celula a fiintei mele ca , daca ne adunam energiile impreuna ca si comunitate globala , toata schimbarea e pozitiva . Si cu cat sunt mai multi oamenii care lucreaza impreuna spiritual , schimbarea se multiplica exponential . Dar in primul rand , trebuie sa ne conectam la - si sa traim in-acest camp unificat de Unitate . Trebuie sa ne mutam dintr-un model „eu” intr-un model”noi”.Lucrarea „Leac Pentru Pamant” incorporeaza elementele folosirii intentiei , uniunii , armoniei . iubirii , concentrarii, focalizarii si imaginatiei pentru a crea impreuna toate posibilitatile .

Florence Shinn ne invata la inceputul anilor 1900 : „ Creatia vine prin noi , nu la noi ” .

Krishnamurti, marele intelept al Indiei de Rasarit , a scris : „Avem o toba ; ea da un ton. Atunci cand pielea este intinsa bine , la tensiunea potrivita si o lovesti, ea da inapoi tonul potrivit , pe care il puteti recunoaste . Toba e goala , si potrivit tensionata , este la fel cum si mintea va poate fi . Atunci cand aveti atentia potrivita si puneti intrebarea potrivita , va da raspunsul potrivit . Raspunsul poate fi in termenii cuvantului , recognoscibilului ; dar ceea ce vine din gol este cu siguranta creatie . Lucrul creat din cunoastere este mecanic , dar lucrul care vine din gol, din necunoscut , acela este starea creatiei ” .

Este atat de important sa intelegem faptul ca a crea are loc dintr-un punct de nemiscare . Trebuie sa gasim o practica meditativa care ne poate aduce in acel loc .

Iarna este o perioada minunata si de ajutor in a merge in interior si a gasi acolo nemiscarea care ni se reflecta prin nemiscarea pamantului din care erupe creatia la vremea primaverii .

In newsletterul transmutational din August 2009 v-am impartasit un mod de a lucra cu elementele pentru a experimenta ce chemare are sufletul vostru . Puteti folosi acelasi exercitiu pentru a va conecta iar cu elementele in vederea gasirii unui loc al nemiscarii . Iata ce am scris in August :

A lucra cu elementele din natura e o modalitate minunata de a ne misca in ceea ce indigenii numesc ascultare adanca. Natura ne poate misca intr-o stare de transa in care mintea noastra rationala tace si putem sa ascultam de sfatul profund care se ridica din interior . In aceasta luna incercati sa lucrati cu un element pentru a gasi nemiscarea interioara din care se naste creatia .A sta langa o apa curgatoare cum ar fi un rau , un paraias sau o cascada va poate transporta departe de cele obisnuite , dand voie intelepciunii voastre interioare sa iasa la suprafata .. A privi la valurile oceanului creeaza o stare de deschidere astfel incat puteti auzi mesajele sufletului vostru .

A gasi un loc pe pamant din care sa puteti privi in departari poate sa va indeparteze de gandurile voastre zilnice si sa permita ghidarii interioare sa fie auzita .

A sta in briza sau vantul verii – si a asculta doar-in timp ce lasati gandurile obisnuite sa zboare departe si sa fie inlocuite de vocea voastra interioara poate sa va aduca ghidare chiar acum .

A face un foc de tabara si a privi indelung in foc e un mod vechi de a intra intr-o transa profunda in care propriul vostru spirit va poate umple de ghidarea necesara pentru a va gasi urmatorii pasi de facut in viata . Sau, privirea flacarii unei lumanari poate sa faca acelasi lucru .

Mi-ar place sa va sugerez deasemeni sa recititi Newsletterul Transmutational Martie 2009 si cel din Aprilie 2009 , in care am scris despre importanta lucrului cu principiile abandonarii in fata unei puteri mai mari si a eliberarii celor de care trebuie sa ne eliberam .

Puteti continua sa lucrati cu afirmatii precum : „ Imi pun viata in mainile spiritului/divinitatii si cer sa mi se arate urmatorul pas pe care trebuie sa il fac ” .

Puteti sa lucrati si cu eliberarea unei poveri , a unei dureri sau a unui blocaj , catre divinitatea interioara .

De-a lungul anului am lucrat cu alinierea gandurilor si cuvintelor noastre la telurile pe care dorim sa le atingem in vietile noastre si pentru planeta . Asta deoarece cuvintele si gandurile noastre sunt energiile spirituale invizibile, din interior , care creeaza lumea in care traim .

Poate fi dificil pentru unii dintre noi sa continuam practica alinierii gandurilor si cuvintelor noastre astfel incat trenul gandurilor noastre sa ne duca acolo unde vrem sa ajungem . Dar daca nu facem aceasta nu vom vedea schimbarile la care visam . Intrucat visul se manifesta din gandurile si cuvintele ce sunt in interiorul nostru .Aici este situatia cand a stabili o intentie si a folosi concentrarea si focalizarea sunt aspecte esentiale pentru a mentine starea de constiinta de care este nevoie .Puteti pune o pietricica in buzunar si de-a lungul zilei , de fiecare data cand simtiti pietricica sa va intrebati : „ Ce gandesc eu acum ?” . Si , daca e necesar , sa schimbati orice ganduri trebuie schimbate .Un alt aspect cu care trebuie lucrat si asupra caruia trebuie sa va focalizati este cel in care dam recunoastere durerilor, tradarilor si dezamagirilor din trecutul nostru . Sa onoram ceea ce s-a intamplat in viata noastra si totusi sa dorim si sa eliberam trecutul , astfel incat acesta sa nu ne mai impovareze si sa nu ne mai opreasca de la a ne misca inainte si de la acrea o lume noua pentru noi insine si pentru tot ce e viu .

Personal, eu lucrez cu acestea imaginandu-ma ca pictez cu vopsea alba peste scenele si conversatiile pe care le-am tot repetat in gand si care ma leaga de trecut . Continuand sa vopsesc in alb aceste scene si conversatii , dupa o vreme observ ca ele nu mai au energie si nu ma mai tin legata de trecutul care nu a fost in regula din viata mea , eliberandu-ma pentru a fauri noi vise .Si , parte a acestei practici este a binecuvinta pe toate persoanele de care m-am simtit tradata , dezamagita sau maniata . Aceasta nu inseamna ca rationalizez comportamentul lor . Ci inseamna ca recunosc ca ei au fost invatatori pentru mine si ca le dau recunoastere ca fiinte divine ce joaca un rol in viata mea si a acestei planete .Aceasta implica si a va binecuvinta si ierta propria persoana atunci cand simtiti ca nu v-ati comportat corect cu altii .A duce o viata cu onoare si respect inseamna sa binecuvintati ce iubiti si toate cele pentru care sunteti recunoscatori . Mai inseamna si sa va binecuvintati provocarile , care va aduc cresterea si evolutia care v-au adus unde sunteti .

Pentru a adauga la acestea , continuati sa va plimbati in adorare si in minunare in fata a toata frumusetea pe care viata v-o ofera , si apoi veti simti frumusete si bucurie peste tot in jurul vostru .

Acestea sunt practici pe care sa le folositi in lunile de iarna .

Pentru a crea pe deplin energia exponentiala trebuie sa ne conectam cu campul unificat de energie al comunitatii noastre globale .

Pentru sarbatorirea solstitiului de iarna pe 21 decembrie , haideti sa proiectam asupra intregii noastre comunitati globale si aupra tuturor fiintelor vii de pe pamant sanatate perfecta , bucurie , abundenta , armonie, egalitate ,pace ,lumina si iubire . Pentru ca toate fiintele umane proiecteaza , iar lumea intotdeauna va proiecta inapoi catre noi ceea ce proiectam noi .

Sa inlocuim proiectiile negative cu proiectii pozitive pentru comunitatea noastra globala si pentru tot ce e viu pe pamant . Focalizati-va si concentrati-va cu adevarat la aceasta de-a lungul zilei .

Amintiti-va ca universul se va ridica la nivelul nostru de implicare . Cu cat putem, ca si comunitate globala, sa simtim mai multa bucurie pentru posibilitatile nelimitate pe care le putem crea impreuna , cu atat mai mult universul lucreaza in parteneriat cu noi pentru a ne alimenta visele .

Sa facem o practica zilnica atat din focalizarea asupra proiectiilor noastre pozitive , cat si din a simti o mare bucurie pentru tot ceea ce putem crea impreuna .

Vreau sa subliniez pentru cititorii Newsletterului Transmutational din emisfera sudica faptul ca stiu ca acolo se sarbatoreste vara . Si acesta e deasemeni un moment foarte bun pentru a pune in practica tot ceea ce am scris despre aceasta luna .In aceasta luna avem de doua ori luna plina . In acest an , avem o rara Luna Albastra pe 31 decembrie . Aceasta poarta promisiunea unei rare alinieri lunare si de calendar pentru inceputul acestei noi decade .In aceasta luna avem doua oportunitati de a de impreuna luminile pentru a continua sa hranim, sustinem si tesem reteaua de lumina .

Multi dintre noi , cei ce practicam lucrarea spirituala , tindem sa ne expandam, uitand ca trebuie deasemeni sa ne inradacinam lumina spirituala in pamant si in noi insine . Copacii sunt mari invatatori pentru aceasta . Asta deoarece ramurile se conecteaza cu cerul , iar radacinile merg adanc in pamant . Trunchiul copacului e o punte intre puterea cerului si cea a pamantului .Pe cand ne vom aduna impreuna cu ocazia Lunei Pline din 2 decembrie si din 31 decembrie , sa ne concentram cu adevarat asupra creerii unor radacini adanci , pline cu lumina spirituala , in interiorul pamantului . SI sa ne conectam radacinile unii cu alti .SI sa simtim cum lumina noastra iese in lume prin ramurile noastre . Sa mergem in fiecare zi stralucindu-ne propria lumina spirituala , precum fac copacii . Deoarece , prin inimile si prezenta noastra in lume , noi suntem puntea dintre pamant si cer .

Si sa continuam si in aceasta luna vindecarea noastra prin proiectarea luminii divine in cercul nostru , asa cum e scris la pagina Creating A Human Web of Light a acestui website .Timpul pare sa se miste atat de repede . Mi se pare uimitor ca am ajuns la finalul inca unui an . Sa ne unim inimile in iubire pentru a da recunoastere , a onora si a darui o mare recunostinta axelora care ajuta donand din timpul si energia lor pentru a face disponibil Newsletterul Transmutational cititorilor din lumea larga .

Sa multumim si sa-i trimitem cele mai bune urari lui Bob Edgar , care e webmaster-ul site-ului www.shamanicvisions.com si Sylviei Edwards care e webmaster pentru www.sandraingerman.com.

Multe binecuvantari catre : Eva Ruprechtsberger , care coordoneaza toti traducatorii . Waltraud Hofer-Pichler , care a instalat linkurile spre traduceri .Lena Anderheim , care traduce Newsletterul Transmutational in Suedeza Nello Ceccon , pentru traducerea in Italiana . Ines Fermosa , pentru traducerea in Spaniola .Zora Fresnova , pentru traducerea in Slovaca . Annie Idrissi , pentru traducerea in Franceza .Aurel Mocanu , pentru traducerea in Romana .Claudia Felix Rodrigues , pentru traducerea in Portugheza . Eva Ruprechtsberger , pentru traducerea in Germana .

E atat de multa munca pentru traducerea atat de multor cuvinte . Va multumesc si fie ca binecuvantarile generozitatii voastre sa fie multiplicate de multe ori , pentru a aduce pace , iubire , bucurie si abundenta in vietile fiecaruia dintre voi .

Si multe binecuvantari voua , celor din comunitatea noastra globala , care lucrati pentru tot ce e viu . Cu adevarat suntem nelimitati in tot ceea ce putem reusi impreuna in iubirea pentru planeta si pentru tot ce e viu .Voiam sa va anunt si ca noua mea carte How to Thrive in Changing Times: Simple Tools to Create True Health, Wealth, Peace, and Joy for Yourself and the Earth va fi disponibila incepand din 1 ianuarie 2010 . Cartea e publicata de Weiser si poate fi comandata de la librariile locale si de pe www.amazon.com .

Va rog sa va alaturati mie in a da un bun venit la nasterea in lume a acestei carti care include toate invataturile cu care lucram impreuna .

Traducerea germana va fi publicata de Arkana si va fi disponibila deasemeni in aceasta iarna .

Binecuvantari pentru un solstitiu de vara plin de bucurie catre voi , cei din emisfera de sud , si pentru un solstitiu de iarna plin de bucurie catre cei din emisfera de nord .

Iar luna viitoare vom sarbatori inceputul unei noi decade cu posibilitati nelimitate pentru noi toti !

Un comentariu:

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro