miercuri, 25 noiembrie 2009

Newsletter Transmutational Noiembrie 2009

Newsletter Transmutational Noiembrie 2009

Copyright : Sandra Ingerman Traducere romaneasca : Aurel Mocanu


Anuntarea faptului ca presedintele Obama al Statelor Unite a castigat Premiul Nobel pentru Pace a socat multe comunitati . Eu am gasit ca nominalizarea si recunoasterea sa sunt simbolurile unei mari schimbari .


Aceasta deoarece controversa din jurul acestei premieri a fost legata de faptul ca el inca nu a facut nimic . El a primit acest premiu datorita incercarilor sale de a crea unitate globala .


Acesta e cu totul un semn bun . Intrucat e necesar sa actionam pentru a crea o lume plina de pace . Dar , urmand invataturile spirituale din toate timpurile , energia din spatele actiunilor este cea ce creeaza schimbarea . Dupa cum am mai scris , toate schimbarile care se manifesta in taramurile fizice incep mai intai in taramurile spirituale .

Astfel , recunoasterea lui Obama , care a venit din plantarea semintelor unitatii in comunitatea globala , ne arata ca exista o schimbare colectiva care incepe acum si care poate duce la schimbari foarte importante . Si cu totii ne putem alatura acestui val al schimbarii continuand sa vorbim despre nevoia unei unitati globale in comunitatile noastre . Asta intrucat posibilitatile de vindecare a tot ce e viu sunt nelimitate daca ne adunam la un loc energiile .

Stam in fata mortii unui vechi mod de viata si a credintelor colective care ne-au limitat posibilitatile intru creatie impreuna . E important sa ne pastram constienti de noua lume care se poate naste din schimbarile care ne stau inainte .



Stiu ca pentru multi e greu de pastrat o atitudine optimista in aceste timpuri . Dar e important sa ne adunam la un loc energiile si sa ne focalizam cu adevarat asupra posibilitatilor nelimitate care pot fi create prin moartea unui mod de viata care nu mai sustine viata , pacea , sanatatea si egalitatea pentru toti .


Pe masura ce vechea tesatura a realitatii incepe sa se dizolve , depinde de noi , tesatorii de vise , sa mentinem viziunea si sa continuam sa tesem , sa re-lucram o noua tesatura a realitatii . Acesta este destinul nostru in aceste momente pe pamant .

Suntem cu adevarat nelimitati in ceea ce putem crea daca ne focalizam energiile impreuna ca si comunitate globala . Am mai spus aceasta , si voi continua sa va inspir cu aceasta intelegere din nou si din nou . Visam intru fiintare intraga lume , cu fiecare rasuflare , gand pe care il avem , cuvant pe care il rostim si pas pe care il facem pe acest minunat pamant .

Focalizati-va , focalizati-va, focalizati-va asupra lumii in care doriti sa traiti si pe care doriti sa o lasati descendentilor nostri . Concentrati-va munca spirituala asupra unei viziuni bune si alaturati-va altora care fac acelasi lucru . Pe cand ne alaturam celoralti , creem o putere exponentiala de a manifesta o planeta si o tesatura a vietii sanatoasa intru fiintare .

Si tineti minte ca atunci cand sunteti focalizati asupra starii de atasament egoic , simtiti frica de a pierde ceva . Dar atunci cand va predati luminii divine , Sursei , unimii , eternitatii , aunci nu mai e nimic de pierdut si puteti ramane intr-o stare de veneratie ,minunare si apreciere zilnica .

Barbara din Germania este o minunata practicanta si invatatoare shamanica . Ea mi-a scris cerandu-mi sa ne focalizam munca de transfigurare a comunitatii noastre globale asupra oamenilor din Africa sub-Sahariana .

Barbara scrie :

O catastrofa tacuta are loc in Africa Sub-Sahariana . 12 milioane de copii orfani se lupta pentru a supravietui in cele mai oribile conditii . Traumatizati de pierderea parintilor lor , neavand acces la educatie din cauza lipsei unui aducator de paine in familie , ei sunt fara speranta nu doar in ceea ce priveste viitorul ci si in ceea ce priveste prezentul . Uneori capul gospodariei are 10 ani si trebuie sa aiba grija de fratii si surorile mai mici . Situatia lor este exploatata fara ragaz peste tot . Ei nu au nici o voce care sa vorbeasca din partea lor , si astfel tipatul lor tacut pentru o viata decenta ramane neauzit .


Ce ziceti ca la viitoarea ceremonie de transfigurare pe care o vom avea de Luna Plina , sa ne ridicam cantecele pentru ei , tinandu-i in lumina lor divina , avand in fata un viitor luminos ? Stiu , exista si alti orfani din cauza SIDA pe aceasta planeta , dar nici unii nu sunt atat de lasati pe cont propriu ca acestia . Pentru mai multe informatii , http://www.avert.org/aids-hiv-charity-avert.htm , apoi dati click pe Statistics – apoi pe African HIV&AIDS Statistics, apoi pe Sub-Saharan Africa. Veti gasi toate informatiile acolo .

Luna plina este pe 2 noiemmbrie . Haideti sa ne adunam energiile spirituale la un loc , transfigurandu-ne in lumina divina a Unimii , a Sursei , si sa percepem acesti copii in perfectiunea lor divina . Si sa ne continuam lucrarea percepand tot ceea ce e viu in perfectiunea sa divina deasemeni .

In acest mod continuam sa tesem o stralucitoare si perfecta tesatura a vietii prin tot pamantul .

Si sa continuam transfigurarea si lucrarea noastra de intarire a sanatatii comunitatii noastre globale .

Instructiunile pentru ceremoniile noastre lunare de Luna Plina sunt scrise pe pagina de web Transmutation News a acestui site , la link-ul Creating A Human Web of Light.


Anunturi : Am dat primul meu interviu folosind Skype in octombrie , cu Lilou Mace din Franta . Acest interviu care are circa 28 de minute este postat pe You Tube , cat si in sectiunea Lectures/Podcasts page a acestui site .

Link-ul spre acest interviu este : http://www.youtube.com/watch?v=LKEtWrv1gv4 .



Tot in octombrie am scris articolul „12 Ways to Prepare for 2012” pentru Beliefnet.com. Acum , pe cand scriu Newsletterul Transmutational al acestei luni , inca nu am link-ul lor . Dar pe cand voi cititi acest newsletter , acel articol ar trebui sa fie postat . . Vizitati www.Beliefnet.com si cautati dupa titlul articolului , ar trebui sa fie usor de gasit .

Am placerea de a va anunta ca m-am implicat ca intructor pentru Universitatea Metafizica Internationala , o fantastica noua Universitate ON-LINE, dedicata „ Explorarii constiintei prin educatie „ . IMU ofera o gama variata de cursuri pe care le puteti urma in functie de interesele dvs personale . Deasemeni puteti studia pentru titluri de la Asociat la Doctor in Studii ale Constiintei , Medicina Energetica si Alternativa , Arte Intuitive , Studii Paranormale , Studii Shamanice .

IMU a adunat un grup de experti recunoscuti din fiecare domeniu . Nu numai ca puteti invata de la invatatori foarte buni , ci si puteti INTERACTIONA cu marea lor majoritate . Toate cursurile sunt fie audio , fie video , astfel ca a le urma seamana mult cu a merge la un workshop , dar cu mai multte avantaje . Puteti asculta un curs de ORIUNDE . Puteti sa ascultati cursul din nou si din nou , de cate ori doriti . Aveti mai mult timp sa invatati materialul- 12 saptamani in loc de cateva zile . Primiti informatii mai complete . Si puteti continua un curs mai departe pentru a obtine un titlu daca doriti aceasta .

Daca mergeti pe website-ul lor (http://www.intermetu.com), veti vedea ca predau acolo Calatoria Shamanica , si puteti sa va uitati si la celelalte cursuri din Curriculum . Trimestrul de toamna incepe de 2 noiembrie , asa ca aveti cateva saptamani sa va inscrieti si sa incepeti chiar acum daca doriti . Daca decideti sa va inscrieti pentru un titlu ( puteti urma cursurile mele si fara a face aceasta ) , puteti face cele doua cursuri de Dezvoltare Spirituala care sunt cerinta pentru toti studentii . In plus , daca terminati aceste doua cursuri , puteti deveni preot ordinat legal . Trimiteti actul catre statul in care activati si puteti sa oficiati casatorii , inmormantari etc .



Cei dintre voi care ati mai beneficiat de training cu mine in trecut e foarte probabil sa primiti credit pentru training-ul respectiv prin IMU . Puteti deasemeni sa primiti credit si pentru alte workshopuri si tarininguri la care ati participat .

Niciun comentariu: